Hopp til innhold

Hilde Haugen

E-post: hilde@nettsystemer.no
Telefon: 997 02 751

Hilde har siden 2014 jobbet med datasystemer og nettløsninger, og har en mastergrad i bioteknologi. Hun jobber hovedsakelig med design og planlegging av nye nettløsninger, og bistår også i produksjon av innhold, markedsføring og konfigurasjon. Har du behov for å bli mer synlig på nett, er det sannsynligvis Hilde du skal snakke med.

Hilde har de siste årene hjulpet mange bedrifter med å forbedre innholdet på nettsidene sine. Både for å gjøre det mer attraktivt for brukerne, men også med tanke på søkemotoroptimalisering (SEO), slik at nettsiden lettere blir funnet når noen søker på temaet. Her er det mye å tenke på, stor konkurranse, og ingen raske veier til målet. Det kreves langsiktig og målrettet arbeid for å bli synlig.

Hilde har også erfaring med foto, bildebehandling og design, og vil hjelpe deg å sette opp skisser på den nettløsningen du ønsker deg. Hun bruker Adobe XD til å lage interaktive skisser, der man kan se hvordan en tjeneste vil se ut og oppføre seg, før den utvikles. Dette vil kunne lette konseptarbeidet i startfasen av et prosjekt, og det kan spare deg for mange dyre endringer senere.