Hopp til innhold

Arnstein Berg

E-post: arnstein@nettsystemer.no
Telefon: 476 58 115

Arnstein er sivilingeniør/MSc i datateknikk fra NTNU, med over 25 års erfaring som utvikler av nettbaserte datasystemer. Arnstein er fullstack-utvikler, og har også det overordnede ansvaret for arkitektur og strategi i prosjektene våre. Det er også mest sannsynlig han du møter når du tar kontakt med oss, og som er med å starte opp prosjektet.

Arnstein har erfaring fra noen av de største nettløsningene i Norge. Han har laget stedsøket til yr.no, vært løsningsarkitekt for ut.no, og har jobbet med flere av løsningene rundt nrk.no. Han har også jobbet med penge- og investeringstransaksjoner i Microsoft BizTalk for DNBs pensjonssystem, der over en million nordmenn har pensjonssparingen sin.

I tillegg har Arnstein lang erfaring med skytjenester og skyarkitektur. Han har satt opp og drifter løsninger i Microsoft Azure med flere millioner brukere. Dette innebærer oppsett av autoskalering, distribuert pålogging (ADFS, OAUTH), geo-distribusjon av data og ytelsestesting. Han har også jobbet mye med karttjenester for blant annet ut.no, mittfiske.no og flere av NRK sine tjenester.