Hopp til innhold

Presentasjon av designer og innholdsrådgiver Hilde Haugen

Presentasjon av designer og innholdsrådgiver Hilde Haugen

Presentasjon av designer og innholdsrådgiver Hilde Haugen

Hei, jeg er Hilde! Jeg jobber som designer og innholdsrådgiver i Berg Nettsystemer. Dette har jeg jobbet med siden 2014. Jeg planlegger løsninger som ser bra ut, samtidig som de fungerer godt og har innhold som treffer. Slik kan du oppnå det du ønsker, ved hjelp av det vi lager til deg.

Uansett om du vil ha en hjemmeside, en app eller en annonse, må det planlegges godt. Jeg hjelper deg med å finne ut av akkurat hvilke mål du prøver å oppfylle for bedriften din, og så lager vi løsninger som hjelper deg med det. Foto, illustrasjoner og arbeid med farger og skrifttyper synes jeg er veldig gøy! Jeg vil gjerne lage noe pent til deg som står i stil med hvordan du ønsker at din bedrift skal fremstå.

I tillegg til at det skal se bra ut, må systemene være raske og fungere godt. Her vet jeg at mine flinke programmererkolleger Arnstein og Roger setter opp det tekniske på en best mulig måte.

Og så må selve innholdet fungere - her kommer søkemotoroptimalisering inn. Det er en god del ting å ha i bakhodet for at kundene dine skal finne akkurat deg. Hvilke ord er det best å bruke? Vi ser på statistikk over hvilket språk målgruppen din faktisk bruker når de bør finne deg. Hvor må disse ordene stå? Jeg støtter deg på veien, korrekturleser og pirker på innholdet slik at det blir best mulig.

Gjennom å hele veien fokusere på målene du ønsker å oppnå, lager vi systemer og innhold som får dette til å skje. Hvis du vil annonsere i sosiale medier eller søkemotorer som Google og Bing, kan jeg hjelpe deg både med å planlegge og gjennomføre dette. I sosiale medier og med annonsebannere kan jeg lage annonser, enten bilder eller video. Og når annonseringen er satt i gang, følger og justerer jeg den nøye ut fra hvordan den treffer. Slik bruker du markedsføringsbudsjettet ditt på smartest mulig måte. Jeg ser frem til å hjelpe deg!